Geboortekaartjes meisje


Geboortekaartjes meisje bestellen?

Bij ons heb je veel keus en wij denken met jullie mee...

In deze collectie met geboortekaartjes treffen jullie alleen specifieke geboortekaartjes voor meisjes aan. 
Heb je een mooi geboortekaartje voor een meisje gezien op de website, dan kunnen jullie meteen het kaartje bestellen.
Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn tijdens het bestelproces, bel of mail ons dan. Wij helpen jullie snel verder. 

Teksten aanleveren voor geboortekaartje meisje

Het is handig als jullie tijdig het kaartje bestellen. Soms zijn de geboortekaartjes net uitverkocht en om teleurstellingen te voorkomen, zeggen we dus dat het beter is, om tijdig de kaartjes te bestellen. Wat wordt meestal op het geboortekaartje gezet? De teksten voor een geboortekaartje zijn heel verschillend. Bekijk online gewoon even wat kaartjes voor mooie, gepaste teksten. 

 

 

 

 

 


Wat gebeurt er na bestellen geboortekaartjes?

Direct nadat de kaartjes besteld zijn, ontvangen jullie een digitale drukproef. Als jullie op de proef - eventuele na enkele wijzigingen - akkoord geven, wachten we rustig de geboorte af. Geen stress meer voor jullie, over teksten etc.

Na akkoord van de proefdruk ontvangen jullie een factuur, bij betaling vooraf. 
Het verzoek is, om deze factuur dan per ommegaande te betalen, zodat de kaarten dezelfde dag de deur uit kunnen, zodra jullie de laatste gegevens doorgegeven hebben. 

Na de geboorte geven jullie de laatste gegevens door en sturen wij nog een laatste proef voor alle zekerheid. Zodoende weten we allemaal zeker dat alles volgens jullie wensen geleverd wordt.